Scannen naar UNIT4 Documentmanager


U werkt al met Unit4 DocumentManager of gaat binnenkort de overstap maken. Met Unit4 DocumentManager beschikt u over een efficiënt, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar documentmanagementsysteem.

Met Unit4 DocumentManager automatiseert u zowel uw permanente dossiers en projectgebonden jaardossiers als uw inkomende en uitgaande communicatie. Kortom, één centrale oplossing voor al uw informatie, documenten en communicatie.

Ongeacht de oorsprong van documenten, of het nu een Office document van uw medewerkers, een ingescand document van een cliënt, of een cliëntgerelateerde rapportage uit één van uw applicaties betreft, uw medewerkers hoeven nooit meer lang te zoeken en u bent er zeker van dat u altijd de laatste versie gebruikt.

Papieren documenten efficiënt en snel digitaal toevoegen aan UNIT4 Documentmanager
Veel van uw documenten worden door u zelf geproduceerd of door uw klanten digitaal aangeleverd. Echter onze wereld is nog lang niet 100% digitaal en papieren documenten zullen altijd een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces blijven. Belangrijk is dat u deze papieren documenten snel en eenvou-dig in uw digitale werkproces en archief kunt opnemen.

Met “Scannen naar Unit4 DocumentManager” van KYOCERA Document Solutions Nederland is dit proces snel, eenvoudig en efficiënt. Direct vanaf het scherm van de MFP of via de desktopclient heeft u direct toegang tot de Unit4DocumentManager. Uw MFP communiceert direct met DocumentManager. Via diverse zoekmogelijkheden vindt u eenvoudig de klant waar waar het document aan toegevoegd moet worden. Na selectie van de klant worden alleen de voor deze klant beschikbare klantdossiers op de display getoond. Indien het gekozen dossier over dossier-items beschikt worden deze ook automatisch op de display getoond.

Deze werkwijze zorgt ervoor dat het nagenoeg onmogelijk wordt om uw papierendocument op een verkeerde plaats op te slaan en is het direct beschikbaar voor uw volledige organisatie.

Communicatie direct met Unit4 DocumentManager
Doordat Scannen naar Unit4 DocumentManager direct met DocumentManager communiceert is het nagenoeg onmogelijk om uw document op de verkeerde plek op te slaan. U zoekt de klant door middel van het invoeren van klantnummer of de gehele of gedeeltelijke klantnaam en ontvangt direct de aan deze kenmerken voldoende klanten gepresenteerd.

Snel en efficiënt uw papieren document opnemen in Unit4 DocumentManager
Doordat het digitaliseringsproces speciaal is ontworpen voor Unit4 DocumentManager is het aantal keuzemogelijkheden om uw document op de juiste plek te archiveren tot een minimum beperkt. Uw hoeft zich geen zorgen te maken over bestandsformaat en andere scaninstellingen, dit wordt allemaal voor u geregeld.

Optimalisatie van uw bedrijfsproces
Directe communicatie met Unit4 DocumentManager voorkomt fouten tijdens het digitaliseringsproces. Documenten worden direct op de juiste plek gearchiveerd en zijn direct beschikbaar voor de gehele organisatie.

Alle documenten gedigitaliseerd en via OCR op inhoud terug te zoeken.
KYOCERA Scannen naar Unit4 DocumentManager verwerkt alle documenten voordat ze worden opgeslagen in Unit4 DocumentManager. Hierdoor wordt u document altijd in het voor DocumentManager ideale formaat opgeslagen. Professionele OCR zorgt ervoor dat de tekst doorzoekbaar wordt gemaakt waardoor het document op ieder voorkomend woord kan worden gezocht en teruggevonden. Bovendien kan de tekst in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd voor gebruik in andere documenten.

Downloads

Download Factsheet Scannen naar UNIT4 Documentmanager